Silicium Dogs (250 ml)

25,45

Categorie:

Beschrijving

Een goede verzorging van uw huisdier omvat veel meer dan alleen de juiste voeding en voldoende beweging. Gebruik Silicium Dogs™ ter ondersteuning van het bewegingsapparaat. Uw hond voelt zich er zichtbaar beter bij!

Wat is Silicium Dogs™?hondensupplementen-aanvullend-diervoeder-lifeaidanimal

Silicium Dogs™ is een natuurproduct wat bestaat uit meerdere waardevolle, essentiële voedingsstoffen:

 • Silicium
 • Koper
 • Zink
 • Mangaan
 • Molybdeen

Silicium Dogs™ is het meest geconcentreerde, best opneembare siliciumproduct ter wereld.

Direct opneembaar

Doordat het silicium is gehydrolyseerd*, worden de minuscule siliciumdeeltjes direct via de maagwand in het bloed opgenomen. Zo vult u de van nature aanwezige voorraad silicium in het lichaam van uw hond, op snelle en effectieve manier aan. Voor een optimale werking & effect!

*15% zuiver silicium, volledig opgelost in gedestilleerd water

De gezondheidsvoordelen

Silicium Dogs™ heeft legio gezondheidsvoordelen voor uw trouwe kameraad. Het verbetert de algehele gezondheid en helpt bij:

 • De aanmaak van kraakbeen in de gewrichten
 • Het behoud van sterke botten & tanden
 • Het behoud van normaal, gezond bindweefsel
 • Een verbeterde doorbloeding
 • Het ondersteunen van de spieren
 • Het ondersteunen van het immuunsysteem

Silicium zorgt bovendien voor een verbeterde opneembaarheid (en vertering) van het voedsel – en de daarin aanwezige synthetische vitaminen en mineralen. Kortom, toepassing van Silicium Dogs™ leidt tot een verbeterde gezondheid en dierenwelzijn.

Hoe werkt Silicium Dogs™?

Silicium is, na zuurstof, het meest voorkomende element in de natuur. Uit onderzoek blijkt dat silicium essentieel is voor een goed werkend immuunsysteem én het beter functioneren van stofwisselingsprocessen – zoals de opname van vitamines en mineralen.

Het is een onmisbare, levensbelangrijke bouwstof in het lichaam van mens en dier, vergelijkbaar met vitamine C.

Essentiële micronutriënten

Silicium Dogs™ is verrijkt met belangrijke spoorelementen als koper (Cu), zink (Zn), mangaan (Mn) en molybdeen (Mo). Deze micronutriënten zijn essentieel voor een goede gezondheid, groei en ontwikkeling.

Het in Silicium Dogs™ aanwezige silicium zorgt er bovendien voor dat deze stoffen snel en optimaal worden opgenomen.

Lang vitaal

De werkzame stoffen in Silicium Dogs™ ondersteunen het bewegingsapparaat van uw viervoeter; een complex geheel bestaande uit botten, gewrichten, spieren, pezen en zenuwen. Door te lopen, zitten, spelen, ravotten en springen wordt het bewegingsapparaat van uw hond continu belast.

Als er een storing in het bewegingsapparaat van uw hond optreedt, kan hij of zij – soms ongemerkt – last krijgen van ongemakken. Door uw huisdier te ondersteunen met Silicium Dogs™, wordt zijn/haar gezondheid optimaal ondersteund en helpt het ongemakken met spieren, bindweefsel en gewrichten te voorkomen.

Zo geniet uw hond van een optimale gezondheid.

Optimale gezondheid

Naast een goed, gevarieerd voedingspatroon is voldoende beweging, een periodiek bezoek aan de dierenarts – en een scheutje liefde op zijn tijd – natuurlijk essentieel voor een goede conditie en gezondheid.

Gebruik Silicium Dogs™ als aanvullend voedingssupplement o.a. ter ondersteuning van botten, gewrichten, spieren en bindweefsel.

‘Uw huisdier voelt zich er zichtbaar beter bij.’

 • 100% natuurlijk
 • Optimaal opneembaar
 • Eenvoudig in gebruik

Gehydrolyseerd silicium is het best opneembare siliciumproduct ter wereld, en ook verkrijgbaar voor mensen, paarden en katten.

Dosering

Silicium Dogs™ is geschikt voor honden van alle leeftijden. Meng één keer per dag 1 ml Silicium Dogs™ per 10 kg lichaamsgewicht door het water (in de drinkbak van uw hond) voor een optimale werking. Hoe langer het gebruik, des te beter het effect.

Uitstekende ervaringen

Ervaar zelf de gunstige effecten van Silicium Dogs™. Vele tevreden hondeneigenaren gingen u voor.

Wilt u meer weten over de werking van dit krachtige natuurproduct? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Menu