Immutines Horses (5 l)

82,00

Categorie:

Beschrijving

Immutines™ in ruwvoer en als supplement

Het hoofdbestanddeel van Immutines™ is fulvinezuur, beter bekend als een immuunbooster. De toegevoegde waarde van Immutines™ in de landbouw en veeteelt is reeds bewezen. De opbrengst en kwaliteit van de gewassen verbetert. Hiermee wordt het gras of hooi een een perfecte ruwvoedingsbasis voor paarden. Tevens is het gebruik van Immutines™ als verrijking van de voedingsbodem de ideale manier om het land te respecteren en te koesteren door niet langer te overbelasten en uit te buiten met kunstmest en andere stoffen die de bodem negatief belasten.

Advies als grondverbeteraar:

3 x per jaar 5 liter Immutines Horses™ per ha. Zowel in het voorjaar na aanvang van de groei van het gras, in de zomer en in het najaar voordat het gras in rust gaat. Verdun de hoeveelheid van 5 liter Immutines Horses™ met minimaal 200 liter water en vernevel dit bij rustig weer over uw weiland.

Daarnaast kan Immutines™ ook perfect als supplement toegediend worden aan paarden. Immutines™ verhoogd de weerstand van het paard waardoor deze beter bestand is tegen parasieten, ziektes en overgevoeligheden.

Advies als voedingssupplement:

Aanvangsdosis 25 ml per dag, na 2 weken onderhoudsdosis van 15 ml per dag volstaat voor een paard van 500 kilo.

Jerrycan 5 ltr
1 jerrycan volstaat voor 1 ha grasland te besproeien of om 11 maanden lang 1 paard van supplement te voorzien.


Immutines™ is geen geneesmiddel maar kan wel op advies van de dierenarts gebruikt worden in combinatie met medicijnen
.

Menu