Sioskin Horses

Uw paard

Sioskin Horses Spray is een verzorgingsproduct speciaal voor paarden. Door de unieke samenstelling hecht Sioskin uitstekend op de huid, staart en manen van paarden en pony’s. De werkzame stof silicium draagt bij aan het natuurlijk herstel van de huid, specifiek bij ongemakken door het jeuk van de huid door insectenbeten zoals knutjes, zandmugjes, luizen en mijten.

Het culicoide mugje is veroorzaker nummer 1 van jeuk. Deze mugjes geven vooral irritatie op plekken waar de huid zacht is en gemakkelijk bereikt kan worden. Dit is vooral op de manenkam en de voorzijde van de staart omdat de haren daar overeind staan waardoor de mugjes gemakkelijk bij de huid kunnen komen. Door Sioskin goed in te masseren tot op de huid en in de haren ontstaat er een uniek filmlaagje waardoor het moeilijk  wordt voor mugjes om te steken.

Door de klimaatveranderingen wordt het luizen- en mijtenprobleem vaker geconstateerd bij paarden. Deze kleine insecten veroorzaken irritaties op de huid waardoor deze paarden gaan schuren en onrustig worden. Paarden en ponies die de hele winter buiten staan en een goede wintervacht aanmaken lopen in het voorjaar risico op luizen die een warme plek opzoeken bv onder de manen. Bij dit probleem dient men ruim rondom de plekken te deppen met een spons en in te masseren met Sioskin. Er ontstaat een filmlaagje waar de insecten moeilijk door kunnen prikken en eitjes/larven inkapselt en uitdroogt. Het probleem wordt bij de bron aangepakt!

Toepassing:

  • Ter verzorging bij staart- en manenschuren
  • Ter verzachting bij knutjes, zandmugjes, luizen, mijten en andere kleine insecten
  • Ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

Gebruik:

  • Bij lokale ongemakken op de huid sprayen of deppen met een spons en laten drogen. Maximaal 1 maal daags gebruiken. Minimaal 7 dagen toepassen.
  • Ter verzorging en verzachting bij insectenbeten ook dagelijks behandelen. De te verzorgen plekken insprayen en/of inmasseren.

Waarom LifeAid Sioskin?

Ondersteunend bij jeuk door insektenbeten – uniek product tegen knutjes, luizen en mijten – verzacht jeuk en verzorgt open wondjes – 100 procent natuurlijk – veilig in gebruik voor mens en dier – geen bijwerkingen

Menu