Gebruikerservaringen

De afgelopen jaren hebben de produkten van LifeAid Animal al veel paarden geholpen in binnen- en buitenland. Onderstaand tref je enkele gebruikerservaringen.

Cannabidol voor paarden

Bianca Lautenslager

Eigenaresse D-pony & KWPN'er

‚ÄėNu is ze weer een vrolijke, soepele pony van 23.‚Äô

Lees hier waarom Bianca Lautenslager haar D-pony en KWPN’er Cannabidol Horses geeft.

Lees verder

Josan van den Broek

Dressuuramazone

‚ÄėMijn paarden zijn in een aantoonbaar betere conditie!‚Äô Amazone Josan van den Broek is een bekend gezicht in de paardensport.‚Ķ

Lees verder

Familie Hoppenbrouwers

actief in de dressuursport

Enkele jaren geleden kochten we Horka’s Sanne, een blauwschimmel bij de boer. Het is een E pony en het was liefde op het eerste gezicht, ze was echter wel verwaarloosd maar daar keken we doorheen. Ze was lang niet uitgebracht in de sport maar wij hebben haar opgeknapt en onze dochter is met haar een B proef gaan rijden en viel direct in de prijzen. De prijzen bleven komen, maar de pony was toch wat stram. Toen kwamen we in contact met Anton van Omme van FlexVital en hij adviseerde ons om LifeAid te gebruiken, dit zou ondersteunend helpen voor spieren, pezen, gewrichten enz. We zijn het gaan proberen en het lijkt wel of Sanne herboren is, de klachten verdwenen snel. Horka’s Sanne lijkt wel een hengst, zo vitaal en mooi is ze geworden, maar nog steeds heel lief en handzaam. Sanne loopt nu Z2 en heeft al vele prijzen gewonnen.

Wij zijn ervan overtuigd dat dit allemaal nooit gerealiseerd had kunnen worden zonder LifeAid Silicium Horses en de zeer goede adviezen van Anton van Omme. We raden iedereen aan om LifeAid te proberen, het is 100% natuurlijk en heeft absoluut geen bijwerkingen.

Jan Scherff

hoefsmid te Wijk en Aalburg

Ik ben in contact gekomen met lifeAid door toedoen van mijn gezondheidsproblemen, door al het zwaarbelaste werk dat ik in de afgelopen jaren heb gedaan als smid. Door de zware belastingen heeft mijn lichaam de nodige slijtage opgelopen aan gewrichten en botten. Ik ben zoals ik altijd zeg een artrose mannetje. Ik ben met deze klachten zelf LifeAid Humaan gaan gebruiken en ik vind het voor mijn artrose fantastisch werken, ook ken ik in mijn omgeving een aantal mensen die hiermee spier- en botproblemen mee te lijf gaan en ook zeer tevreden zijn over LifeAid Humaan.

Met deze ervaring kwam ik een tijdje geleden bij een Shire van een klant met ernstige artrose, zelfs in dien mate dat dit paard eigenlijk afgemaakt moest worden. Ik heb voorgesteld om LifeAid Silicium Horses in te zetten als laatste middel om het dier van de pijnlijke klachten af te helpen. Het paard kwam na enkele weken van zijn klachten af en ik besla het paard nog steeds.

Ik ben van mening dat LifeAid Silicium Horses een goed ondersteunend middel is dat je als smid prima kan helpen om bij bepaalde beenproblemen te ondersteunen. De hoefsmid is immers de man die bij een moeilijk bewegend paard er als eerste bij word gehaald en ook vaak de verbeteringen als eerste opmerkt.

Sandra van den Hof

gangenpaardentrainsters en eigenaar Pleasure Gaits

Getipt door een vriendin ben ik begonnen met het gebruik van Sioskin voor een trainingspaard met zomereczeem. Tot mijn grote verbazing kon ik binnen 2 weken tijd de merrie al zonder deken buiten zetten. Natuurlijk moest ik alert blijven en Sioskin naar behoefte blijven gebruiken. Juist gezien het feit dat onze stoeterij aan de bosrand ligt wat verre van een ideale plek is voor paarden met zomereczeem maakt mij zeer positief over Sioskin. Tevens heb ik het product gebruikt bij paarden die weliswaar geen zomereczeem hadden maar wel jeuk en ook daar was het gebruik een succes. Een absolute aanrader!

In 2016 ben ik aan de slag gegaan met een paard met een peesblessure en langdurige schouderblessure (7 jaar). Het gebruik van Silicium Horses begon op dag 1 gezien de positieve ervaring bij mijn honden. Hoewel ik zelf weinig verwachtingen had om deze merrie volledig klachtenvrij te kunnen krijgen, loopt het paard na 5 maanden boven verwachting goed.  Vooralsnog heeft ze iedereen verbaasd met deze enorme vooruitgang. Ze beweegt weer soepel en pijnvrij!

Jurgen Pouls

eigenaar Reining Center Meertenhof, top 10 EK Reining 2015

Ik ben al jaren actief in de Westernsport op het koningsonderdeel reining en ik doe dit niet onverdienstelijk. Ik ben o.a tweevoudig Europees kampioen en train ongeveer 10 paarden op een dag, ik weet als geen ander dat mijn paarden zwaar belast worden. Ik gebruikte LifeAid Silicium Horses een aantal maanden op een paard dat onregelmatig liep door artrose. Na het inzetten van dit product is het paard weer mooi regelmatig gaan bewegen en weer inzetbaar voor de sport.

Ook heb ik het op een paard ingezet met White Line Disease. Dit is een bacterie die aan de binnenkant van de losse hoefwand zit, zich een weg naar boven vreet en daardoor ernstige klachten geeft bij een paard. Dit probleem is samen met mijn dierenarts opgelost doordat de arts de hoefwand heeft afgepeld zodat er weer een vaste hoefwand komt en de bacterie bestreden kan worden. Omdat je mede afhankelijk bent van de hoefgroei, heb ik naast de therapie van mijn dierenarts ook LifeAid Silicium Horses ingezet om de groei van de hoef te versnellen. Dit resulteerde in een versneld genezingsproces van ca 2 maanden.

Caroline Husson

paardenliefhebster in Belgisch Limburg

Ik ben super tevreden van de Cannabidol, mijn paard is een headshaker, dus in de zomer kon ik alleen maar ‚Äės avonds rijden met kunstlicht. Het was zelfs zo erg dat ik hem ‚Äės middags op stal moest zetten. De eerste twee weken zag ik niet veel verbetering, maar dan was het echt opmerkelijk! Hij kan terug hele dagen buiten staan in de wei, ik kan terug rijden door de dag, echt zalig!! Ik heb wel de eerste twee weken de max dosis gegeven, en dan afgebouwd naar 2 keer per dag, of nu 1 keer.

Ik hoop dat er veel mensen geholpen zijn met het product want ik had dit echt al veeeeel vroeger willen ontdekken!

Horse Connection

Eigenaar

Sinds enige tijd gebruik ik Cannabidol Horses voor mijn pony van 28 met artrose. Binnen enkele weken veranderde hij van een pony die zijn hoeven amper meer op kon tillen en niet echt vrolijk meer was, naar een pony die een buitenrit van 3 uur kon maken en weer jolig en ondeugend is. Ook kunnen zijn hoeven weer op normale wijze bekapt en uitgekrabt worden, iets dat niet meer mogelijk was. Ik kan dit product iedereen aanraden!

Ook de service van LifeAid Animal is super, snelle levering en echte interesse in het effect van de geleverde producten. Top bedrijf!

Menu