Gebruikerservaringen

De afgelopen jaren hebben onze natuurlijke hondensupplementen al veel honden geholpen in binnen- en buitenland. Onderstaand tref je enkele gebruikerservaringen.

Aline Halfwerk

eigenaresse van Ridgeback Dico

Dico – onze lieve Ridgeback van bijna 2 jaar oud – had zo’n enorme verlatingsangst, dat we op het punt stonden hem te herplaatsen. Werken ging haast niet meer, alle agenda’s binnen ons gezin werden afgestemd, zodat er altijd iemand thuis was voor Dico. We gingen inmiddels al een jaar niet meer gezamenlijk weg. Dico kon nog geen 2 minuten alleen zijn of hij huilde, piepte en blafte de hele buurt bij elkaar. Een drama was het, voor hem, voor ons en de buren. We hebben getraind, boeken gelezen, het internet afgestruind naar adviezen en hulpmiddelen, een gedragstherapeut ingeschakeld…….het mocht allemaal niet baten.

Mijn vader, die veel contacten heeft in de wereld van de gezondheidszorg, vertelde over een hond van een kennis die zo extreem onrustig was en die door gebruik van Cannabids druppels van LifeAid Animal inmiddels relaxed door het leven ging. Deze dame werd gebeld, een bestelling werd gedaan en we zijn begonnen met het gebruik van 4 druppeltjes per dag. Vrijwel meteen merkten we verschil. Onze Dico was rustig en bleef rustig ook nadat we allemaal weg waren. Inmiddels zijn we 6 weken verder en hoeft Dico zelfs niet meer in de bench. Dico ligt heerlijk in zijn mand i.p.v. dat hij van de stress in de vensterbank hangt. Dico krijgt nog maar 2 druppeltjes per dag.

We kunnen inmiddels gemakkelijk 4 uurtjes weg en als het nodig is zelfs langer. Bijzonder blij zijn we met dit resultaat. Naast het kalmerende effect van deze druppels doet dit product ook goed voor zijn huid en organen.

Meer dan een win-win situatie dus!

Miranda Adam – Grift

eigenaresse labrador retrievers Storm (9 jaar) en Guus (9 maanden)

Onze oudste hond Storm begon erg lastig op te staan, vooral ’s ochtends na het slapen. Heel sneu om te zien. Ook tijdens het eerste half uur daarna, liep hij erg moeizaam – mank zelfs. In eerste instantie dacht ik ‘even aankijken, het gaat wellicht vanzelf wel over’ maar de klachten bleven. Omdat ik zelf sinds mijn 40e jaar ook LifeAid silicium gebruik en daar goede ervaringen mee heb, besloot ik de flacon gehydrolyseerde silicium voor honden te bestellen. Omdat het een natuurlijk supplement betreft, weet ik uit ervaring dat het even kan duren voordat je resultaat gaat zien. En ja hoor, na een week of 3 viel het me op dat hij geen last meer had. Wat een opsteker! Nu, een jaar later, geef ik ’t hem nog steeds. Je doet wel een paar maanden met een flacon van ongeveer € 25, dus om het geld hoef je het niet te laten. Hij loopt weer soepel als vanouds en kan zijn jonge, nieuwe vriend Guus heel goed bijhouden. Echt prachtig om te zien, zo kun je wel oud worden 😉

Je kunt het met het drinkwater mengen, maar om er zeker van te zijn dat hij de volledige dosering binnenkrijgt sprenkel ik het altijd over zijn droge brokken. Het is echt een topproduct, voor dieren en mensen, ik raad het iedereen – met name als je zelf of je dier wat ouder wordt – van harte aan. Je ziet en/of merkt écht resultaat!

Anna Hoppenbrouwers

liefhebster van honden en paarden

Graag willen we een goede ervaring met u delen.
Onze labrador Doňa van 13 jaar kon ineens slecht lopen en al bijna niet meer opstaan, ze gaf ook aan veel pijn te hebben. We zijn direct met haar naar de kliniek gegaan, waar ze injecties en pijnstillers kreeg voor een nek- en rugprobleem. Doňa kon toen nog enigszins in de auto komen. Een paar dagen later, het ging toen al veel slechter met haar, weer op controle en de arts stelde een mogelijke hernia vast. Weer een injectie en eerst weer proberen. De toestand werd alleen maar slechter en we moesten weer naar de arts. Ze heeft toen onder narcose foto’s gemaakt, waarbij artrose werd geconstateerd. Doňa kon niets meer en we dachten allemaal dat ze dood zou gaan.

Toen heb ik Anton van Omme gebeld en hij adviseerde per direct met LifeAid te beginnen. Daarna is er een wonder gebeurd, ze kon al snel weer normaal liggen en ze loopt weer aardig goed. Het was een laatste strohalm om LifeAid te gaan gebruiken en het heeft op korte termijn aangeslagen. U zult begrijpen dat LifeAid ons al veel resultaat en gezondheidsplezier heeft gegeven, dat wij erin blijven geloven en het blijven promoten.

E. Oosterhuis

eigenaar Golden Retriever

2,5 jaar geleden liep onze Golden Retriever reu erg kreupel. Wat waren we sneu, als dat zo doorgaat dan is hij binnen een half jaar niet meer bij ons, zeiden we tegen elkaar. De mensen keken hem vol medelijden aan en zelf waren we ook erg aangedaan. Onze lieve trouwe kameraad had het erg te kwaad.

We kenden LifeAid voor mensen en contacteerden dhr. Bos of er ook zoiets voor dieren bestond. En zo begonnen wij met LifeAidAnimal Silicium Dogs. Je zou het iedere hond toewensen! Onze hond is nog steeds in leven en rent weer om het even. De kreupelpoot is van voorbije aard en hij loopt nog steeds met een vaart. Silicium Dogs maakte onze hond weer gezond!

Thera Salomons

eigenaar Tervurense Herder Escha

Het is alweer bijna 11 jaar geleden dat onze hond, die luistert naar de naam “Escha”, bij ons kwam wonen. Escha is een rasechte Tervuerense herder. Enkele jaren geleden begon ze stijfheid in haar gewrichten te krijgen. Als ze een tijdje had gelegen dan moest ze echt opgang komen.
Ook de wandelingen werden steeds korter omdat je aan haar lopen zag dat ze er last van had.

Tijdens ons jaarlijkse bezoek aan de dierenarts in 2014 viel het de arts ook op dat ze niet lekker liep. De arts stelde voor om foto’s te maken om te kunnen vaststellen of het hier om artrose ging. Ze vertelde dat dit een slijtageproces was wat je alleen nog kon afremmen maar wat niet meer hersteld kon worden. Haar advies was dan ook om speciaal voer te gaan geven met de juiste samenstelling aan voedingsstoffen.

Daarnaast moest ik visolie capsules gaan geven en ze schreef al een recept uit voor pijnstillers. Alleen voor de pijnstillers zou ik maandelijks € 25 moeten betalen. En dan nog te bedenken dat onze hond erg gevoelig is op de maag dus vast maag en darmproblemen zou krijgen van deze pijnstillers. Ik had gehoord dat er een voedingssupplement bestond voor dit soort klachten speciaal voor honden, wat mij direct een beter gevoel gaf.

De volgende dag ben ik begonnen met haar elke dag een paar milliliter LifeAid Silicium Dogs door haar water te geven. Natuurlijk verwacht ik van een voedingssupplement geen wonderen. Maar tot mijn grote verbazing liep ze binnen 14 dagen weer normaal. De stijfheid was verdwenen en de wandelingen konden weer langer worden. Tot op de dag van vandaag een blijde hond en een tevreden baas alleen door het toevoegen van een paar ml LifeAid aan het drinkwater. Van mij mag ze zo nog wel een paar jaartjes mee!

Sandra van den Hof

dierenliefhebster pur sang

We worden allemaal een dagje ouder, zo ook onze honden. Stuffje is een Jack Russel kruising die wij jaren geleden uit de broodfok hebben weggehaald. Inmiddels heeft hij 13 fijne jaren bij ons achter de rug. Ik ben begonnen met Silicium Dogs eigenlijk omdat een andere hond problemen met het beenwerk had gehad en ik hoopte dat Silicium Dogs een goede aanvulling kon zijn en haar zuiver kon houden. Gemak dient de mens dus al onze honden kregen het product omdat het in het drinkwater zit.

Toen wij enkele maanden later op vakantie gingen en de honden verzorgd werden door de oppas leek het mij niet langer nodig om Silicium toe te dienen. Tot mijn grote schrik trof ik bij thuiskomst mijn Jack Russel stram en stijf en kon mezelf wel voor het hoofd slaan dat ik het product niet was blijven doorgeven. Dit hebben we direct terug in gebruik genomen en met succes. Ik ben ervan overtuigd dat Silicium Dogs onze hond nog een fijne oude dag kan bezorgen.

Menu