Is uw huisdier bang voor vuurwerk?

Is uw hond of kat bang voor vuurwerk, angstig of onrustig? LifeAid Cannabidol Cats & Dogs™ helpt. Wedden?

✨ Is uw huisdier bang voor vuurwerk, angstig of onrustig? LifeAid Cannabidol Cats & Dogs™ helpt! Onze CBD-druppels voor honden en katten zijn ideaal, en geschikt voor honden en katten van alle leeftijden. 

✓ Eenvoudig toepasbaar
✓ 100% natuurlijk
✓ Vrij van pesticiden
✓ Optimaal opneembaar
✓ THC-vrij

Slechts enkele druppels CBD-olie Cats & Dogs per dag per 2,5 kg lichaamsgewicht is voldoende. Probeer het zelf, tevreden huisdiereigenaren gingen u voor.

#angst #honden #katten #huisdieren #dier #ontstekingen #tumoren #pijn #diabetes #epilepsie #nervositeit #agressiviteit #huidproblemen #vermoeidheid #stijvespieren #spieren #gewrichten #gewrichtsproblemen #eczeem #allergie

Menu