Nieuw! CBD-olie voor honden & katten

cbd-olie-voor-honden-zonder-thc

Steeds meer honden- en katteneigenaren ontdekken de positieve effecten van Cannabidol Cats & Dogs™. En dat is niet voor niets. Cannabidol Cats & Dogs™ geeft uw huisdier een betere conditie, gezondere huid, een prachtig glanzende vacht, meer rust en minder nervositeit. Maar er is meer.

Wat is Cannabidol Cats & Dogs™?
Deze CBD-olie voor honden en katten is een natuurproduct wat bestaat uit meerdere cannabinoïden. CBD, ofwel cannabidiol, is de meest bekende van de in totaal 111 cannabinoïden die de hennepplant (Cannabis sativa L.) rijk is. 

Wat is Cannabidol Cats & Dogs™?
Cannabidol Cats & Dogs™ is een natuurproduct wat bestaat uit meerdere cannabinoïden. CBD, ofwel cannabidiol, is de meest bekende van de in totaal 111 cannabinoïden die de hennepplant (Cannabis sativa L.) rijk is. 

100% natuurlijk
De cannabisolie die voor Cannabidol Cats & Dogs™ wordt gebruikt, is van excellente kwaliteit en bevat geencannabinoïden zoals Δ9-tetrahydrocannabinol (THC), de psychoactieve stof die van nature in cannabis voorkomt.

De gezondheidsvoordelen
Cannabidol Cats & Dogs™ heeft legio gezondheidsvoordelen voor uw trouwe kameraad. Het verbetert de algehele conditie en helpt bij:

 • Pijn
 • Angst
 • Nervositeit
 • Agressiviteit
 • Huidproblemen
 • Vermoeidheid
 • Stijve spieren
 • Gewrichtsproblemen
 • Ontstekingen
 • Eczeem
 • Allergische reacties

Hoe werkt Cannabidol Cats & Dogs™?
Sinds de ontdekking van de cannabinoïde receptoren (CB1 en CB2) in het menselijk lichaam en gewervelde dieren, hebben verschillende wetenschappelijke studies aangetoond dat cannabinoïden essentieel zijn in de bescherming van lichaamseigen cellen tegen invloeden van buitenaf. 

CB1 en CB2 receptoren zitten in alle cellen van het lichaam. Na inname van Cannabidol Cats & Dogs™ worden de cannabinoïde receptoren geactiveerd, waardoor het endocannaboïde systeem van uw kat of hond beter en efficiënter functioneert.

Endocannabinoïde systeem
Het endocannabinoïde systeem is een lichaamseigen systeem dat uit cannabis-achtige stoffen bestaat. Het dierlijk lichaam maakt overigens zelf ook cannabinoïde stofjes aan, denk aan melatonine. 

Het speelt een belangrijke rol bij ontzettend veel fysiologische effecten. Denk aan zuurstoftransport, de werking van het zenuwstelsel, botaanmaak, de werking van het maag-darmkanaal, het herstellend vermogen van de huid, het ouder worden van het lichaam, maar ook bij stress, onrust et cetera.

Natuurlijke synergie
De werkzame stoffen in Cannabidol Cats & Dogs™ activeren de cannabinoïde receptoren in het lichaam, waardoor het endocannaboïde systeem van uw hond of kat optimaal wordt ondersteund.

Daarnaast bevat de cannabidiol in Cannabidol Cats & Dogs™ van nature een enorme verscheidenheid aan belangrijke voedingsstoffen en staat bol van antioxidanten. 

Optimale gezondheid
Cannabidol Cats & Dogs™ is een uitstekende aanvulling op het dieet van uw trouwe viervoeter. Het ondersteunt het immuunsysteem, zorgt voor een sneller herstel, optimale prestaties en draagt bij aan een goede algehele gezondheid van uw dier.

Cannabidol Cats & Dogs™ is:
✓ 100% natuurlijk
✓ Vrij van pesticiden
✓ Optimaal opneembaar
✓ THC-vrij

Dosering
Cannabidol Cats & Dogs™ is eenvoudig in gebruik en geschikt voor honden en katten van alle leeftijden. Meng twee keer per dag 1 druppel per 2,5 kg lichaamsgewicht door het voer voor een optimale werking. Hoe langer het gebruik, des te beter het effect.

Uitstekende resultaten
Ervaar zelf de gunstige effecten van Cannabidol Cats & Dogs™. Vele tevreden huisdiereigenaren gingen u voor.

Wilt u meer weten over de werking van dit krachtige natuurproduct op het endocannaboïde systeem van uw kat of hond? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Cannabidol Cats & Dogs™ is ontwikkeld en geproduceerd door LifeAid™

▶️ Bekijk ook: CBD-olie voor paarden – Cannabidol Horses™

Menu