Gebruik van Immutines op eco boerderij

Tijdens de beursdagen in Nederland en België eerder deze maand was er veel interesse voor onze producten. Er werden veel vragen gesteld waaronder de volgende:

“Mag LifeAid Immutines Horses op biologische grond gebruik worden ivm een eco boerderij?”

Het antwoord is volmondig JA!

LifeAid Immutines Horses is een natuurproduct en beschikt over een SKAL certificering. Wat houdt dit precies in? Skal Biocontrole zorgt ervoor dat biologische producten ook daadwerkelijk aan de biologische wetgeving voldoen. Skal is een onafhankelijke organisatie voor het toezicht op de biologische productie in Nederland. De biologische productie is in Nederland de laatste jaren flink toegenomen. Momenteel staan 4000 boeren en overige fabricanten onder toezicht van Skal. Biologische producten zijn te herkennen aan het biologische keurmerk. 

Uitgebreide onderzoeksresultaten over het gebruik van Immutines zowel in de landbouw als veeteelt is terug te vinden op www.immutines.com 

Menu